{:id=>5, :name=>"Hverdag.dk", :url=>"https://hverdag.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter
Spar 57 %
product image
Normalpris
43,95 DKK

Medlemspris

18,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 58 %
product image
Normalpris
46,95 DKK

Medlemspris

19,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 57 %
product image
Normalpris
45,95 DKK

Medlemspris

19,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 54 %
product image
Normalpris
12,95 DKK

Medlemspris

5,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 56 %
product image
Normalpris
31,95 DKK

Medlemspris

13,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 58 %
product image
Normalpris
42,95 DKK

Medlemspris

17,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 33 %
product image
Normalpris
72,95 DKK

Medlemspris

48,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 27 %
product image
Normalpris
93,95 DKK

Medlemspris

68,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Inspiration:

Lim & tape er uundværlige værktøjer i både hverdagssysler og kreative projekter. Uanset om du skal reparere noget derhjemme eller lave et spændende hobbyprojekt, finder du den perfekte løsning her. Prøv for eksempel at reparere en knækket genstand med stærk lim eller samle en flot gave til en ven med farverig tape. Mulighederne er uendelige, og med vores brede udvalg af lim og tape er du godt klædt på til enhver opgave.Et andet spændende projekt kan være scrapbooking eller kortfremstilling. Brug forskellig tape til at skabe flotte kanter og mønstre, og benyt limen til at fastgøre billeder, klistermærker og andet pynt. Det personlige touch, som du kan tilføre ved at kombinere forskellige typer lim og tape, gør dine kreationer unikke og betydningsfulde.Selv i dagligdagens rutiner kan lim og tape være praktiske hjælpemidler. Brug dem til hurtige reparationer i hjemmet, til at organisere dokumenter, eller til at sætte billeder op på væggen uden at lave huller. Overvej at bruge dobbeltsidet tape til at skjule kabler eller til at fastgøre tæpper og måtter, så de ligger stabilt. Lim & tape kan altså gøre hverdagen nemmere og mere organiseret på mange måder.Guide:

Når du skal vælge lim, er det vigtigt at overveje, hvilken type materiale du skal binde sammen. Der findes mange forskellige typer lim, herunder universallim, trælim, superlim og speciallim til bestemte materialer som glas eller metal. Overvej også, hvor stærk en binding du har brug for – nogle limtyper tørrer hurtigt og danner en meget stærk forbindelse, mens andre er mere fleksible og tilgivende.Tape findes i mange variationer og kan opfylde forskellige behov. Maskingtape er ideel til malerarbejde, da den kan fjernes uden at efterlade mærker. Dobbeltklæbende tape er perfekt til usynlige fastgørelser, mens pakketape kan sikre dine forsendelser. Overvej at have flere typer tape til rådighed, så du altid har den rigtige ved hånden til den opgave, du står overfor.Brug af lim og tape kræver nogle gange præcision og forsigtighed. For at opnå de bedste resultater, er det vigtigt at følge produktets anvisninger nøje. Sørg for, at overfladerne er rene og tørre før påføring, og giv limen tid til at sætte sig, hvis det er nødvendigt. Ved tape kan det være en fordel at bruge en tapedispenser for at få en skarp afskæring og undgå sammenfiltring.FAQ:

Hvordan bruger jeg superlim?

Superlim bruges ved at påføre en lille mængde på den ene overflade, derefter presse de to overflader sammen i nogle sekunder. Det er vigtigt at være præcis og være forsigtig, da det tørrer hurtigt og danner en meget stærk forbindelse.Hvad er forskellen mellem maskingtape og pakketape?

Maskingtape er designet til midlertidig fastgørelse og kan fjernes uden at efterlade rester, hvilket gør det ideelt til malerprojekter. Pakketape er mere robust og bruges til at forsegle kasser og pakker til forsendelse.Kan jeg bruge lim på alle materialer?

Ikke alle limtyper er egnet til alle materialer. For eksempel er trælim specifikt designet til træ, mens superlim kan bruges på plast, metal, keramik og glas. Det er vigtigt at vælge den rigtige type lim for det materiale, du arbejder med.Hvorfor holder min tape ikke fast?

Hvis din tape ikke holder fast, kan det skyldes, at overfladen ikke er ren eller tør, eller at tapevalget ikke passer til overfladetypen. Prøv at rengøre overfladen grundigt før påføring og overvej at bruge en tape, der er designet til den specifikke opgave.Hvordan fjerner jeg limrester fra en overflade?

Limrester kan ofte fjernes med lidt isopropylalkohol eller et specialmiddel til limfjerning. Brug en blød klud og vær forsigtig for at undgå at beskadige overfladen.Relaterede kategorier:

Limpistol & Stænger - Ideel til præcisionsopgaver og større hobbyprojekter, hvor du har brug for pålidelig og stærk binding.

Sakse & Standsejern - Perfekt til præcisionsarbejde, klipning og udformning af materialer til dine projekter.

Stickers - Ideelle til at tilføje ekstra flair og personlighed til dine kreative projekter.

Klæbepuder - Praktiske til at fastgøre lette genstande, billeder og dekorationer uden brug af søm og skruer.

Hæftemasse & Folier - Fremragende til fleksibelt og midlertidigt fastgørelse samt beskyttelse af overflader.